Viktig info angående tirsdager og BSK

Vi på Polarbadet er så heldig å har et samarbeid med bardufoss svømmeklubb. BSK bruker Polarbadet som sin treningsarena, og grunnet noen endringer hos oss, har de måtte byttet treningstider. Så vis du liker å benytte deg av Polarbadet på tirsdager, bør du lese dette.

Vi på Polarbadet er kjempe glad for at svømmeklubben bruker vårt badeland til treningene sine, men på grunn av endringer i rutiner rundt renhold hos oss, har svømmeklubben måtte bytte treningstider.

Før har svømmeklubben brukt mandager til treninger, men siden mandagskveldene nå er forbeholdt renhold her hos oss, har svømmeklubben måtte bytte treningsdag til Tirsdager.

Svømmeklubben vil nå være her tirsdager fra 16.00 til 19.00 og i denne tiden vil to av svømmebanene våre være reservert til de.

For at alle brukere av Polarbadet, uansett om du er her for trening, lek eller kos, skal få det mest mulig optimalt, har vi måtte satt noen grunn "regler".

Fra 16.00 til 18.00 vil vi åpne for at de som ønsker å svømme, får mulighet til å gjøre det i idretsbassenget. I dette tidsrommet vil det ikke være mulig å benytte seg av 1- eller 3-meteren.

Mellom 18.00 og 19.00 vil vi åpne for bruk av 1- og 3-meteren.

Dette vil si at det ikke blir mulig å svømme lengder i idretsbassenget mellom 18.00 og 19.00

Vi prøver alt vi kan å tilfredstille alle Polarbade sine brukere, og vi skal selvfølgelig se ann etterspørsel og behov, men nå i starten prøver vi oss på disse reglene.

0
Feed