Vanntrim!

Synes du det er tungt å holde seg aktiv når dagene blir kortere og været blir kaldere? Da bør du...

Bli med på vanntrim med vår fantastiske instruktør Anne Christine Abrahamsen! Kurset har oppstart tirsdag 12. Oktober (uke 41) og blir å gå over 8 uker. Timene starter 18.30 og det vil bli cirka 45minutter med aktiv trening og cirka 10-15minutter med avspenning.

Grunnet Covid-19 restriksjoner er det dessverre bare plass til at 12 faste personer kan delta på dette kurset denne gangen. Det er et fantastisk opplegg så her er det lurt å være tidlig ute i påmeldingen!

Nivå
Trening i vann passer alle – nivået styrer du selv forhold til tempo og motstand fra evt. utstyr.

Hva er vanntrim?
Vanntrim er en kombinasjon av vannaerobic, styrketrening og vannjogging til inspirerende musikk. Du vil utfordre både kondisjonen, styrken, balansen og koordinasjonen din. Instruktøren vil variere bruken av utstyr, som blant annet svommebrett, pool-noodles (slanger) og flytevekter.

Hvorfor trene i vann?
Å trene i vann er både morsomt og effektiv, samtidig som du trener hele kroppen. Det er i tillegg en svært skånsom trening. Oppdriften du får i vannet fjerner en del av kroppsvekten på utsatte områder som blant annet ryggsøyle, hofter og kneledd. Vanntemperatur er med til at løse opp spent muskulatur og vanntrykket har positiv effekt på kroppen. Dersom du har ryggproblemer, reumatisme, osteoporose, er gravid, overvektig eller har skader (for eksempel i kne eller albue) er vanntrim snill og effektiv trening for deg. Sterke muskler blir ikke så lett overbelastet, og de kan da støtte ledd så de kan da støtte dine ledd så de blir mer stabile – uten at du går glipp av meget god effekt på styrke og kondisjon.

Pris
Kurset koster 1500, for denne prisen får du et klippekort sånn at du kan benytte deg av badet før trening, også får du 2 fribading i tillegg til de 8 treningene. 

Påmelding
Send påmelding til aktivitetsleder@polarbadet.no
Påmeldingen må inneholde:
- Navn
- Bostedskommune

 

Vi gleder oss masse til oppstart av dette kurset, og håper også dere er gira!

0
Feed