Flytefest!

Vi i Polarbadet inviterer til flytefest hos oss, lørdag 5. juni.

Kom å flyt med oss, å bli med i trekning av badebilletter.

Viste du at Norge er nederst på listen over svømmeferdigheter i norden? Derfor har Nrk, svømmeforbundet og redningsselskapet gått sammen om prosjektet "Hele Norge svømmer". Å i den anledningen inviterer vi til flytefest! Lørdag 5. juni er flere av Norges badeland og svømmeklubber med på å legge fokus på vannglede og flyting.

Hvorfor flyting? Jo, fordi det å flyte er det første steget mot å lære seg å svømme. Det handler også om å kunne redde eget og andres liv.

Her på Polarbadet skal vi markere dette med at alle våre kjære badegjester inviteres til å flyte med oss! For å gjøre dette mest mulig corona venlig vil det 3 ganger i løpet av dagen bli mulighet for å være med å flyte i idrettsbassenget. Da spiller vi sangen "Hodet over vannet" å mens denne sangen pågår (3minutter) skal alle som ønsker flyte! De som deltar på dette blir med i trekningen av gratise badebilletter!

Bardufoss svømmeklubb kommer å bidrar med et lite flyteshow. Så vis du vil være med oss, å markere denne viktige dagen, kom til Polarbadet da vell!

Vi ses, lørdag 5.juni 

0
Feed